Om oss i Smådahl AS

Smådahl AS, tidligere Malermesterfirmaet Smådahl Eduardsen AS, er en stor og allsidig bedrift. Firmaet ble opprettet i 1999 og slo seg sammen med murerfirmaet Gram-Johannessen AS i 2016.

Over 40 ansatte

Vi har over 40 kvalifiserte ansatte med spesifisert kompetanse på sine fagområder og bred erfaring med tilslektede fagfelt. Arbeid utføres innen malerarbeid, tapetsering, gulvlegging, gulvavretting, epoxy, flislegging og mye mer. Vi har fagarbeidere med lang erfaring, som brenner for sine fag.

Våre avdelinger

Bedriften deles inn i to avdelinger lokalisert i Østfold; Indre Østfold og Sarpsborg. Vi utfører alt fra servicejobber til større, avanserte prosjekter. Vi arbeider på tvers av fagområder og kompetansefelt for å finne gode løsninger.

En solid bedrift

Vi har drevet som en sunn håndverksbedrift i over 20 år med fokus på høy kvalitet og solid økonomi.

AAA score

Selskapet er fremtidsrettet for å kunne leve i mange år fremover og har høyeste kredittvurdering med score på AAA. Selskapet har en svært høy egenkapital, og god likviditet som gjør oss robuste. Vi er registrert i StartBANK med identifikasjonsnummer 139949 og sertifisert Miljøfyrtårnbedrift siden 2014.

Faglig kompetanse

Smådahl AS har lang erfaring i bransjen og høy faglig kompetanse. Ved at vi involveres tidlig i planleggings- og prosjekteringsfasen kan vi bistå med faglige råd i forbindelse med produktvalg, godkjente løsninger opp mot Norsk Standard, erfaringer og kunnskap om produktkombinasjoner og –systemer, informere om vedlikehold og oppfølging for sluttbruker og mye mer! Vi er opptatt av å være en god samarbeidspartner for våre kunder og vi arbeider for å være foretrukken samtalepartner ved faglige vurderinger og problemstillinger.

Godkjent lærebedrift

Vi er en godkjent lærebedrift i malerfaget og murerfaget, og inngår som medlemsbedrift i Opplæringskontoret for bygg- og håndverksfag. Vi har i dag flere lærlinger, samt et godt samarbeid med utplassering av skoleelever i bedrift.